微笑天使 发表于 2009-7-11 12:50:34

偶的神
大坑疯了
莎莎开车要注意安全
别在干那么危险的事了

Naoko 发表于 2009-7-12 02:27:57

女車神!!!!   聽落有人手車好辣咁喎!!!!!搵日同你練過啦, 不過我無車牌, 淨係識揸碰碰車
我竟然沒有在這篇搭過訕, 罪過罪過

Sammi0128 发表于 2009-7-12 14:34:13

回复 31楼 微笑天使 的帖子

收到!! 謝謝圓仔關心啦,我以後不會這麽瘋狂的啦, 我開車好小心的呢,

Sammi0128 发表于 2009-7-12 14:43:43

回复 32楼 Naoko 的帖子

竟然這麽久的帖還有人抄出來哦,那時個只死仔太痴綫啦,所以PISSED HIM BACK OFF!!

HEY!!! 你車牌都無點同我練車啊!!想死啊你!!HOHOHO。。。

我好鍾意得閑無事做OR無開心就開車在公路無際無邊地兜風, 想東西都清醒些哦,最好就去海邊看日落,仲可以影相,好鍾意黃昏的感覺哦,

Naoko 发表于 2009-7-12 18:16:44

回复 34楼 Sammi0128 的帖子

哼, 蝦我無車牌!! 我手單車不知幾勁, 見石過石, 見坑飛坑, 我不知在吐露港片得幾辣,重專門打救果d甩單車鍊的無知小女生, 不知幾man

豆豆_豆豆 发表于 2009-7-12 18:30:35

來來來,搵日我地3個香港剛絲出黎片返轉(單)車

sumaika 发表于 2009-7-12 18:41:42

回复 36楼 豆豆_豆豆 的帖子

一個在東,一個在西,仲有個在南,點出黎片返轉阿你地?

Naoko 发表于 2009-7-12 20:23:44

回复 37楼 sumaika 的帖子

一於去你那邊片啦, 最公平啦, 不過我猜阿莎最勁, 因為她一定每次都片落地.....哈哈哈

夢夢龍 发表于 2009-7-13 09:45:50

NAOKO在香港
阿莎在紐約
豆豆在澳洲
蘇馬克在馬來西亞...
以上四位剛絲...卻都能用香港話隔空挑戰,PK,比武,K歌...
哈,這能發個討論文...等等喔~~

豆豆_豆豆 发表于 2009-7-13 10:02:29

回复 38楼 Naoko 的帖子

片落地
阿莎要著好保護裝備,損手爛腳咁見小剛唔好睇喔

黄昏de空缺 发表于 2009-7-13 10:06:28

膜拜

蛋卷926 发表于 2009-7-13 11:06:17

O(∩_∩)O哈哈~,莎莎好强!!!那样的人就是要那样对付!!!!崇拜你

Sammi0128 发表于 2009-7-13 14:02:35

回复 38楼 Naoko 的帖子

你地幾只蛋散竟然親我5係度來踩我場, 係5係五行欠丙啊!!!

死女包,單車有密好片喔,練車先夠刺激架嘛!!

駛密講,練車對我來講易過食生菜啦, 頭文字D都要彈開啦, 佳因Samantha係頭文字S呢!!
HOHOHOHO。。。。。。

低調!!低調!!

Sammi0128 发表于 2009-7-13 14:29:29

回复 41楼 黄昏de空缺,蛋捲的帖子

哇塞!!! 想不到Samantha頭文字S竟然都有小粉絲呢,自豪死我啦!!

感謝你們的支持哦,我會加油努力的啦,不會讓你們失望, 一定要拿到一個賽車獎盃回來哦!! 等我吧!! 低調!!低調!!
页: 1 2 [3]
查看完整版本: 我贏啦!回家路上跟小伙子賽車!哈哈