Naoko 发表于 2010-2-7 21:17:15

回复 13# Sammi0128
阿莎好提議!!!!老師, 我台幣告急啦,念在我上貢大補鴨湯, 接濟下可憐嘅公公啦~~~~~

刚丝佑手 发表于 2010-2-8 02:50:53

老师加油啊!!!

Sammi0128 发表于 2010-2-10 11:42:01

回复 16# Naoko

老師唔好睬公公哦。。 因為公公系一位好富貴有米公公來的。。。

老師你要可憐下阿婆哦。。。 要¥¥去淡水吃完整個BLOCK小吃街哦。。。

Sammi0128 发表于 2010-2-10 12:58:19

回复 15# Naoko

車!。。。 人地話搭飛機去北京啦。。。。 唔得咩!吹咩!。。啦啦啦

Naoko 发表于 2010-2-11 01:34:11

回复 18# Sammi0128
阿婆啊!! 人仔係內地用 , 去淡水食嘢要用TWD啦!!!   我最近手頭TWD緊, 想問老師借d嚟洗吓.....唔得?   唱都制啦

Naoko 发表于 2010-2-11 01:35:19

回复 19# Sammi0128
唔得, 唔準提呢種交通工具!!

Sammi0128 发表于 2010-2-11 05:01:32

回复 20# Naoko

知道啦人仔是內地用。。。 $$$$$仔是臺灣用嘛。。。 其實我是想打$$$$$的。。 不過忘記了Shift就變了¥¥¥¥咯!!

老師系唔會借$$$$仔比你架!!! 老師啦啦聲會話: 賖借免問!!唔好來運桔仔啦你!!

ronaldoghgq 发表于 2010-2-13 20:38:57

明天吧。。http://static.tieba.baidu.com/tb/editor/images/jd/j_0024.gif

≈苦丁茶η 发表于 2010-2-14 20:00:42

怎么每年年头就开始想新专辑了...这样等法楼主会变长颈鹿的~~~~~~

臭′嘉「 发表于 2010-2-20 00:04:02

好想听老师噶歌吖。~

弱水有三千 发表于 2010-2-24 15:41:05

在静而不在多

再见等待 发表于 2010-2-24 20:12:45

说到心坎儿去了
页: 1 [2]
查看完整版本: 别让刚丝等太久